Szűrés

A(z) fedélzeti kamera kulcsszót tartalmazó cikkek

Vezetési tippek a Mio-tól

2021. szeptember 6. -

Szinte mindenki életében eljön az a pont, amikor költöznie kell: a diákok a felsőoktatásba való belépés miatt, a munkavállalók egy új lehetőség érdekében, míg másokat a kapcsolatuk szólít el addigi lakóhelyükről. Ilyenkor új helyzetekben, új emberek közt és új utakon kell helytállni, szó szerint! Azoknak, akik saját autóval vágnak neki az ismeretlennek, az adott város vezetési stílusához is alkalmazkodni kell. Hogy könnyebben menjen a beilleszkedés, a Mio összeszedte azokat a tippeket, amiket alkalmazva biztonságban érezheted magad a nagyvárosi forgatagokban!

Kulcsszavak: Mio, fedélzeti kamera
Tovább

7+1 nyári tipp a Mio-tól

2021. július 5. -

Az autós vakációnál nincs is jobb kikapcsolódás nyárra! Ám akár közeli, akár távoli úticélt választunk, érdemes alaposan felkészülni, hogy autónk és mi magunk se nehezítsük meg jól megérdemelt szabadságunkat. A Mio 7+1 tippel segít, hogy mire figyeljünk és mit vigyünk magunkkal ahhoz, hogy a vakáció valóban minden pillanata élmény legyen!

Tovább

5+1 fontos funkció a Mio-tól

2021. június 20. -

Manapság egyre népszerűbbek a fedélzeti kamerák, a választék pedig igen nagy, így nem könnyű a választás. „Mi számít jó képfelbontásnak?  Milyen extrákra van szükségem? Mire jó a hátsó kamera?” – csak néhány kérdés a sok közül. Hogy könnyebb legyen a döntés, a Mio összegyűjtötte Neked azt az 5+1 legfontosabb funkciót, amit érdemes figyelembe venned, ha menetrögzítő kamera vásárlásán gondolkodsz.

Tovább

Urald az utakat sötétben is!

2021. február 8. -

„Induljunk időben, nem szeretek sötétben vezetni!” Ugye, Te is hallottad már ezt a mondatot? Esetleg pont Tőled idéztünk? A sötétedés utáni vezetés sokaknak okoz problémát, ami nem is csoda, hiszen a csökkent látási viszonyok még a legtapasztaltabb sofőröktől is extra figyelmet követelnek. Mivel egy ideig még igen korán sötétedik, a Mio hasznos tippekkel és éjszakai üzemmóddal ellátott autós kamerákkal segít, hogy akkor is biztonságban érezd magad a volán mögött, ha már lement a nap.

Tovább